14°C
Scattered clouds

Zevende editie Tulip Trade Event in 2026

web_Tulip Trade Event in 2026
(Foto: aangeleverd)

De afgelopen editie van het Tulip Trade event gooide hoge ogen en werd door bezoekers in waarde bevestigd. Het elkaar fysiek treffen in een prachtige oase van opgeplante tulpenbollen die allemaal in bloei staan, maakt het dat resultaten van proeven zelf kunnen worden beoordeeld en dat kleuren en eigenschappen naar waarde kunnen worden geschat. Die belofte om zelf te zien en beleven wat de impact is van verschillende ontwikkelingen doet het Tulip Trade Event ook voor de volgende editie in 2026. 

Na afloop van de collectief georganiseerde tulpenshow is uit een rondgang onder de trouwe en nieuwe bezoekers gebleken, dat het tulpenevent ontzettend wordt gewaardeerd. De interval van om het jaar heeft ruime complimenten opgeleverd. Om die reden vindt de zevende editie van het Tulip Trade Event plaats van 18 tot en met 20 maart 2026. 

Precies tussen de feestdagen

De positieve reacties uit het vak op dit voorstel hebben de dertien deelnemende bedrijven gesterkt in het nemen van dit besluit. In het zoeken naar de beste datum voor het tulpenevent is daarmee namelijk ook weer afgestemd op de feestdagen. Hiermee is rekening gehouden met internationale vrouwendag, Pasen en Engelse Moederdag. 

Deelnemers

De deelnemende bedrijven aan het Tulip Trade Event zijn P. Aker, Amsonia, Boots Flowerbulbs, Borst Bloembollen, BOT Flowerbulbs, Haakman Flowerbulbs, Holland Bulb Market, P. Nelis & zoon’s, Nord Lommerse, C. Steenvoorden, VWS Flowerbulbs en Jan de Wit en Zonen.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl