19°C
Overcast clouds

100 dagen na de brand bij P. Nelis

Op 12 september werd P. Nelis & zoon’s getroffen door een verwoestende brand. Een groot deel van het magazijn met daarin veel bloembollen ging verloren. Directie en het team zette de schouders eronder en lieten hun hoofd niet hangen. De hectische maanden die volgden brachten nog meer gezamenlijke energie bij het team en bevestigde de ontzettend goede relatie met de klanten. 

September en oktober zijn bij tulpenbollenexporteurs doorgaans al de meest intense maanden, maar voor P. Nelis & zoon’s kwam er door de brand nog een extra spannend element in de uitlevering van tulpenbollen aan snijtulpenbroeiers. Desondanks slaagde P. Nelis & zoon’s erin om het tekort in tulpenbollen dat door de brand was ontstaan grotendeels elders in te kopen en zoals gewoonlijk te verwerken, klaar te maken en te exporteren. 

100 dagen later worden alle operaties en verzendingen uitgevoerd zoals gebruikelijk in elk ander jaar. Uiteraard zijn er nog uitdagingen voor het komende tulpenbollenseizoen. Die uitdagingen liggen in het fysieke magazijn. Een verbouwingen moet worden ingepland en machines moeten opnieuw worden gekocht en geïnstalleerd. Ondanks deze uitdagingen streeft P. Nelis & zoon’s ernaar om ook komend seizoen de bollen met dezelfde betrouwbare kwaliteit, zorg en efficiëntie te verwerken en te bereiden zoals men van het bedrijf gewend is.

Het team en de directie bedankt betrokken klanten en relaties in hun aanbod van hulp en ook voor de (mentale) steun aan het team. Ook de teamleden worden blijvend hartelijk bedankt, want zij lopen zich momenteel echt het figuurlijke vuur uit de sloffen. 

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Relevante artikelen

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl