De Vaktentoonstelling gaat door!

Het bestuur van de Vaktentoonstelling heeft door de huidige Covid maatregelen moeten besluiten dat de show, welke gepland staat van 17 tot 20 februari 2022, met aanpassingen door kan gaan. Dit betekent het volgende:

  • Het gesprek over tulpenveredeling onder leiding van Arie Peterse, het interview met Arjan Groeneveld, het Greenitydebat en de Tulpen Top 10 worden in digitale vorm voortgezet.
  • De bloemenshow is digitaal te bewonderen en we hopen eenieder uit te nodigen om fysiek op afspraak langs te komen als de voorschriften dat toestaan.
  • De beurs met standhouders gaat niet door.

Voorzitter Niels Kreuk: “De voorbereidingen waren al in volle gang voor een fysieke editie en we hadden goede hoop. Helaas kunnen we niet anders dan onze show aanpassen. De tulpen staan er straks klaar voor en die willen we graag aan een ieder laten zien. Hiernaast willen we een videostream organiseren met interessante onderwerpen. Met deze maatregelen kan de Vaktentoonstelling niet in onze gewenste maar in aangepaste vorm doorgaan.”

Achter de schermen zijn we hard bezig om de wijzigingen te bewerkstelligen. Houd de website en social media in de gaten voor actuele informatie.

Het bestuur kijkt reikhalzend uit naar een normale editie in 2023.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl