0°C

Officiële opening Tulip Trade Event in Broek op Langedijk

Van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 maart 2024 wordt voor de zesde keer het Tulip Trade Event georganiseerd. De officiële opening van het evenement vindt plaats bij VWS Flowerbulbs in Broek op Langedijk. De openingshandeling wordt verricht door een speciale gast van Hongyue Horticultural Corporation uit China.

Het Tulip Trade Event werd in 2016 voor het eerst georganiseerd en is een unieke vorm van samenwerking, waarbij deelnemers vooral kijken naar het gezamenlijke belang van de sector en dus verder dan hun eigen horizon. Na jaren waarin corona roet in het eten gooide, is het evenement nu toe aan de zesde jaargang. Dit jaar zetten twaalf bedrijven, verspreid over Noord- en Zuid-Holland, hun deuren open om hun assortiment te tonen, nieuwe trends en ontwikkelingen te bespreken en van gedachten te wisselen over de toekomst van de tulp.

Footprint
Duurzaamheid, automatisering, robotisering, kwaliteit, waterbroei: het is een greep uit de vele onderwerpen die tijdens het Tulip Trade Event ongetwijfeld op tafel komen. De tulpensector is volop in ontwikkeling en de footprint van de bloem ligt behoorlijk onder een vergrootglas. Voor bezoekers is het evenement een unieke gelegenheid om zich te laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op dat terrein.

Noviteiten
Bezoekers van de unieke tulpenshow krijgen bij de deelnemers een actueel beeld van de beschikbare handelspartijen. De Nederlandse tulpenveredelaars en -exporteurs laten trots zien wat zij te bieden hebben. Daarnaast maken zij graag van de gelegenheid gebruik om ook hun noviteiten én innovaties onder de aandacht te brengen.

Openingshandeling
De officiële opening van het Tulip Trade Event 2024 vindt plaats bij VWS Flowerbulbs in Broek op Langedijk. Voor de openingshandeling is een speciale gast van Hongyue Horticultural Corporation uit China uitgenodigd.

Deelnemers
De deelnemende bedrijven aan het Tulip Trade Event 2024 zijn P. Aker, Amsonia, Boots Flowerbulbs, Borst Bloembollen, BOT Flowerbulbs, Haakman Flowerbulbs, Holland Bulb Market, P. Nelis & zoon’s, Nord Lommerse, C. Steenvoorden, VWS Flowerbulbs en Jan de Wit en Zonen.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Relevante artikelen

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl