0°C

Onings Holland haalt € 6.800,- op voor De Westlandse Ride

De jaarlijkse bloembollenmarkt met de naam Flowerbulb Festival was dit jaar weer een groot succes. Voor het zevende jaar op rij werd de loods van Onings Holland Flowerbulbs voor een dag omgetoverd tot een bloembollenmarkt voor consumenten. Met veel belangstelling en enthousiasme zijn bloembollenpakketten, met onder andere tulpen, verkocht. Dit resulteerde in een fantastische opbrengst van maar liefst € 6.800. 

De bloembollen worden door de kopers in het najaar geplant en zorgen in het voorjaar voor prachtige gekleurde tuinen. Bloemen maken mensen blij en in combinatie met een grote opbrengst voor De Westlandse Ride, maakt dit een geweldige actie die Onings volgend jaar ook weer zal organiseren. 

Frans Onings en Sjoerd Onings overhandigen de cheque aan Paul Franke, Aad van der Valken Jason Koot van De Westlandse Ride.  

Onings Holland Flowerbulbs levert bloembollen aan bloemenkwekerijen en parken in meer dan 50 landen en is daarnaast ambassadeur van de Keukenhof. Onings doet op 25 en 26 mei voor de derde keer mee aan De Westlandse Ride, een fietsevenement waarbij in 24 uur in totaal 180 km door het Westland wordt gereden, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel dat bijdraagt aan de bestrijding van kanker. 

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Relevante artikelen

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl