0°C

Voorjaar bij Bloeiend Zijpe, in de tuin van Schagen

We leven in een bijzondere tijd. Het virus zet alles op zijn kop. Als nooit tevoren ervaren we de kracht en de gevolgen van de natuur. Het is fijn om te weten dat de natuur ons mensen altijd hoop en verandering biedt. Elk jaar komen de seizoenen weer terug en het voorjaar belooft ons steeds nieuw leven.  Er verschijnen nieuwe knoppen en nieuw leven ontstaat.  

Op de bollenvelden in de Zijpe verschijnt als vanouds een bont palet aan kleuren.  Ondanks het koude voorjaar komen ook nu weer alle bollen, die in de winter onder de grond zaten, tot bloei.  Wat laat de natuur zich dan van een mooie kant zien!

Wij van Stichting Bloeiend Zijpe genieten hier van maar zijn ook teleurgesteld. Wij hadden graag weer veel mensen willen laten genieten van onze evenementen. Het is elk jaar een feest om met onze vrijwilligers de bezoekers de unieke beleving te geven om dwars over de bollenvelden te wandelen en fietsen en te ontvangen bij onze gastvrije bollenkwekers.

Gelukkig biedt onze omgeving wel de ruimte om zelfstandig op de wegen rond de mooie bollenvelden een wandeling of fietstocht te maken.

We weten zeker dat ook volgend voorjaar de bollenvelden van de Zijpe weer in bloei zullen staan. In de Bloeiende Zijpe, de tuin van Schagen, hopen we dan weer veel bezoekers veilig te kunnen ontmoeten bij een van onze evenementen. Daar gaan we voor!

Marijke Baltus PR coördinator

Stichting Bloeiend Zijpe

www.bloeiendzijpe.nl

info@bloeiendzijpe.nl

Facebook-Instagram/Bloeiend Zijpe

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Relevante artikelen

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl