Dineren in de druivenkas

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

De druiven zijn gekrent, groeien heel goed en de eerste korrels beginnen te kleuren, dus het decor voor de heerlijke diners is er ook klaar voor! We bieden u ook jaar weer de gelegenheid te gaan genieten van een heerlijk 3- of 4 –gangendiner  onder de druivenranken in de historische kas aan de Koewijzend 4 in Blokker.

Sinds 2016 houden we op deze unieke locatie in september een aantal diners. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met de Cultuur Historische Route Blokker. Naast de inzet van leerlingen van SG Newton zijn topkoks Hans Kuin, Richard Hoogland en Sander Lunter bereid gevonden zich voor u in te zetten. Deze koks hebben hun kunnen de afgelopen jaren dik bewezen en velen hebben al kunnen genieten van hun heerlijke diners.

Vorig jaar hebben de diners helaas geen doorgang kunnen vinden vanwege de coronapandemie, maar dit jaar hopen we dat het wel mogelijk is de diners te organiseren! Dit in overeenstemming met de dan geldende maatregelen van het RIVM.

Wilt u deelnemen aan een van de heerlijke diners op deze unieke locatie dan kan dat nog op vrijdag 17 september (nog een paar plaatsen vrij) Sander Lunter is chef-kok van het Damhotel in Edam en bereidt een heerlijk 4- gangen diner voor u klaar.

Woensdag 22 en donderdag 23 september bereiden leerlingen van SG Newton een heerlijk 3-gangenmenu voor op school en maken daar in de kas een geweldige presentatie van op uw bord. U zult ervan opkijken waartoe deze leerlingen in staat zijn! Zij zorgen deze avonden ook voor de bediening. Dat wordt echt een heel bijzondere ervaring!

U wordt ontvangen met een glaasje prosecco, geniet vervolgens onder de druivenranken van een heerlijk 3- of 4-gangen diner. Dit wilt u niet missen!

Voor inlichtingen en reserveringen kunt u contact opnemen met Annie Balk. anniebalk@hotmail.com of 06-18189491.

Met uw deelname aan de diners beleeft u niet alleen een onvergetelijke  avond, maar ondersteunt u ook de Cultuur Historische Route Blokker en de Historische Tuin in Blokker.

Wees sociaal, deel lokaal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl