19°C
Overcast clouds

Restaurant OASE organiseert derde Sunday Market

Zondag 26 maart 2023 organiseert restaurant OASE in Schellinkhout de derde Sunday Market. Het daverende succes van de eerste twee edities smaakte naar meer, bij zowel de organisatie als de deelnemende bedrijven en bezoekers.

Met dit initiatief wil het OASE team lokale ondernemers in de schijnwerpers zetten en bezoekers laten kennismaken met al het moois uit de regio onder het genot van een hapje en drankje. De Sunday Market is een kleinschalige markt met bedrijven die matchen met het concept van OASE: modern en zoveel mogelijk duurzaam, home made en biologisch.

De eerste OASE Sunday Market van dit jaar vindt plaats op zondag 26 maart. Van 12.00 tot 17.00 uur verkopen lokale ondernemers hun mooie producten in de tuin van OASE. Denk aan hip kinderspeelgoed, trendy woonaccessoires, prachtige planten en stationery. Ondernemers die te zien zijn op de OASE Sunday Market zijn onder andere 21boutique, Van Zuks, Meiden van de Wit, Minto Lifestyle en Maison Mien.

Aan de kinderen is dit keer natuurlijk ook weer gedacht met speciale activiteiten. Onder het genot van live muziek – en natuurlijk een hapje en drankje van OASE – wordt het een perfecte zondagmiddag om door te brengen met familie, vrienden en buurtgenoten. We verzoeken bezoekers zoveel mogelijk met de fiets te komen, maar de auto kan geparkeerd worden op de Dorpsweg of het openbare parkeerterrein bij het strand.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl