0°C

Herfstmarkt bij Hertenkamp Enkhuizen 

6 november, Enkhuizen – op zondag 6 november van 11:00 – 16:00 uur wordt weer de tweede Herfstmarkt op het plein van Hertenkamp Enkhuizen georganiseerd. Met een grote variatie aan koopwaren, open kinderatelier, excursies, live muziek en passend menu vieren de herfst.

Geheel in het teken van het seizoen vindt u diverse originele marktkramen met unieke handgemaakte producten zoals sieraden van gerecycled materialen, mooie kaarten, keramiek-, wol- en viltproducten. Ook de biologische imker met verschillende producten.  Uiteraard verkoop van producten gemaakt door de dagbesteding en nog meer kleine kramen met zelfgemaakte leuke handige producten, wellicht alvast wat cadeautjes voor de decemberfeestdagen. 

Naast de marktkramen worden paddenstoelenexcursies in de natuurtuin georganiseerd én voor de kinderen is een open  kinderatelier met herfstknutsels. Ook gaat de vuurschaal aan voor gepofte marshmallows en  tamme kastanjes. De gehele dag kunnen we genieten van passende live muziek (bij mooi weer), kortom een echt Herfstfeest. Om dit allemaal nog met herfstgeuren te omlijsten, wordt er door de dagbesteding  een heerlijke pompoensoep gemaakt en de pannenkoeken mogen natuurlijk niet ontbreken.  En als het weer de mooie kant van de herfst zal laten zien, want (bijna) alles is buiten, dan belooft het een fantastische dag te worden. U bent allen van harte welkom. Vergeet niet contant geld mee te nemen, want vele kramen hebben geen andere betaalmogelijkheden. 

Let op! bij extreem slecht weer wordt de markt afgelast! 

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl