Kaatje kip in de kinderboerderij van Hertenkamp Enkhuizen voor de dreumes

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Op vrijdag 11 februari van 10:15 tot 11:00 uur komt Kaatje Kip voor de allereerste keer dit jaar bij Hertenkamp Enkhuizen in de kinderboerderij. Elke tweede vrijdag van de maand is er een voorleesochtend, met je kind (op schoot), hier kunnen de kinderen een dieren verhaaltje luisteren, liedjes zingen en spelletje doen met de dieren van de kinderboerderij om hun heen.

Speciaal voor de allerjongsten is er een belevings-ochtend in de kinderboerderij in samenwerking met de Westfriese bibliotheken. Hoor elke keer weer een ander verhaal uit het prentenboek, ontmoet een dier, speel spelletjes, en knuffel de dieren. Natuurlijk is er ook iets te drinken voor groot en klein.

Het begint om 10:15 uur, inloopkwartiertje om 10:00 uur. Let op: deelname kost €2,50 per persoon (ook voor (groot)ouders/begeleiders). Om deze ochtend voor de kids leuk te houden, is er plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Vooraf opgeven is dan ook gewenst; wie het eerst komt wie het eerst maalt, dus reserveer snel en vermeld het aantal en de leeftijd van de kinderen. 

Opgeven kan via reservering@hertenkampenkhuizen.nl  of telefonisch via 0228-320310. Het adres is Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. Kijk voor de bereikbaarheid op de website: www.hertenkampenkhuizen.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl