0°C

Kom Binnen Bij Van der Sluis!

LR_JOHB9617_Van der Sluis_Dirkshorn_overzicht machines_02
 

Je bent 19 en 21 maart om 15.00 welkom bij onze vestiging in Dirkshorn (aanmelden is vereist)

Van der sluis doet mee aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Dit is dé gelegenheid om een kijkje te nemen binnen ons bedrijf, de sfeer te proeven en onze werknemers te ontmoeten op hun werkplek. Op deze dagen kunt u op bezoek bij onze vestiging in Dirkshorn. Interessant voor als u werkzoekend bent, bijna van school gaat of gewoon benieuwd bent naar ons bedrijf.

Van der Sluis BV
Van der sluis BV is een landbouwmechanisatie, gespecialiseerd op het gebied van landbouwmachines, intern transport, constructie, tuin & park en reiniging.

Oprichter Jan van der Sluis senior begon in 1962 het familiebedrijf met één vestiging. Inmiddels heeft zijn zoon, Jan van der Sluis, vijf vestigingen met ruim 85 medewerkers. Vier vestigingen in Noord-Holland en een vestiging in Zuid-Holland.

Bij Van der Sluis BV gaan we graag een stapje verder dan normaal. We zijn daarom continu bezig onze producten en diensten naadloos aan te sluiten op de wensen en behoeften van onze klanten. Zo bieden we niet alleen machines van de hoogste kwaliteit, maar zorgen onze monteurs ervoor dat de machines van onze klanten naar behoren blijven werken en bieden we een storingsdienst.

Het programma
We beginnen de dag met een inloop tussen 15.00-15.15. Hierop volgt een uitgebreide rondleiding van onze collega Martin Dikken. Daarna staat er koffie/thee en een lekkere koek klaar en zijn wij in de gelegenheid om uw vragen te beantwoorden. Tot slot sluiten wij de dag om 16.00 af.

Geeft u aan als u weggaat? Er staat nog een kleinigheidje te wachten!

Meld je nu aan!
Of u nu werkzoekend bent, bijna van school gaat of gewoon benieuwd bent naar ons bedrijf, meld u nu aan via: https://bit.ly/kbbbd-aanmelden

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl