0°C

Orchideeënwandeling met natuurkenner Hans Timmerman

Op zondag 4 juni kan iedereen die geïnteresseerd is in wilde orchissen op pad met natuurparkkenner Hans Timmerman. Wandelend ontdekken de deelnemers de talrijke orchideeën van dit gebied dat ecologisch wordt beheerd.

Op de ecologische oevers van het natuurpark staan duizenden pareltjes te pronken. Bij het bekijken van de orchissen in het park kunnen deelnemers goed zien welke omstandigheden er nodig zijn om deze bijzondere plant te laten floreren. Hans Timmerman kan daar als geen ander uitleg over geven.

Hou rekening met voor het weer geschikte kleding. Omdat het op sommige plekken in het park nat kan zijn, zijn goede waterdichte schoenen een must!

De orchideeënwandeling start op zondag 4 juni om 14:00 uur bij het bezoekerscentrum van MAK Blokweer. De wandeling duurt ca. 2 uur. Rond 16:00 uur eindigt de wandeling weer bij het startpunt.

Deelname aan de wandeling kost 5,50 euro per persoon. Dit is inclusief koffie of thee na afloop van de wandeling. Aanmelden kan via de website van MAK Blokweer: mak-blokweer.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl