Tuinfair Midwoud tijdens Pinkster – editie Flower Power

Tijdens het Pinksterweekend op 4, 5 en 6 juni 2022 zal Tuinfair Midwoud de bezoekers in Bohemian sferen brengen. Vooral omdat in 2019 de laatste editie werd gehouden zullen alle standhouders met veel zin en passie weer naar Midwoud komen. Met het thema “Flower Power” viert Tuinfair Midwoud haar 20e jubileum en zal de organisatie weer zorg dragen voor een onvergetelijke ervaring voor de bezoeker.

Tijdens dit inmiddels beroemde driedaags-evenement van Tuinfair Midwoud kunnen vele duizenden bezoekers hun hart ophalen aan kunst en cultuur maar bovenal van de enthousiaste standhouders die hun hoogwaardige producten vol trots presenteren.

Originaliteit en exclusiviteit is waar de organisatie voor staat en met het thema “Flower Power” doet de organisatie zijn uiterste best om er samen met de honderden standhouders weer een fantastisch evenement van te maken.

Niet voor niets is Tuinfair Midwoud al jaren de best bezochte tuinfair in Nederland. De sympathieke organisatie blijft inventief en weet ieder jaar weer nieuwe bezoekers en standhouders te enthousiasmeren.

Tuinfair Midwoud is een waar paradijs voor iedereen die van het buitenleven houdt, maar er is veel meer dan dat! Het programma is gevuld met muziek, workshops, theater, diverse stands met smakelijke delicatessen, kramen gevuld met streekproducten, professionele horeca, (kinder)kleding, sieraden, planten en bloemen, vintage & design, kramen vol brocante snuisterijen en de leukste geschenkartikelen.
Ook dit jaar zult u verrast worden door een uitermate swingend muziekprogramma en zal de organisatie van Tuinfair Midwoud zoals ieder jaar meerdere goede doelen sponsoren. Vanzelfsprekend zijn er voor de kinderen meer dan genoeg leuke activiteiten. Kortom: een uitje om met het hele gezin van te genieten.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Prijs: volwassenen € 6,- euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar gratis.

Mis het niet!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl