-0°C
Broken clouds

Standfinder is nu Lokaalwijzer

Vanaf maandag 1 maart 2021 gaat Standfinder door onder een nieuwe naam: Lokaalwijzer. Als internetplatform met ruim 400 aanbieders van lokale producten in Nederland vinden wij deze naam beter passen bij waar we voor staan.

Op Lokaalwijzer (www.lokaalwijzer.nl) vind je groente, fruit, zuivel, bloemen, planten, vlees, vis en nog veel meer producten uit eigen regio. De oprichters van het platform geloven in regionaal (landbouw)ondernemerschap en ze houden van lokale producten.

Bij zo’n lokaal initiatief hoort een Nederlandse naam. Lokaalwijzer betekent: het wijzen van de weg én het wijzer worden als persoon. Zo wijst Lokaalwijzer de weg naar lokale producten in Nederland en maak je kennis met aanbieders in je eigen regio. Daarnaast vind je op Lokaalwijzer informatieve blogs over producten en interviews met aanbieders.

Onze missie blijft onveranderd: Lokaalwijzer wil zo veel mogelijk mensen vertrouwd maken met het kopen van lokale producten en ‘kopen bij de boer’ toegankelijker en leuker maken. We willen ervoor zorgen dat lokale aanbieders bekender worden en dat meer Nederlanders hun producten ontdekken. Duizenden mensen wisten het platform in de eerste zeven maanden van 2020 al te vinden, en Lokaalwijzer verwacht in 2021 een nog sterkere groei in het bezoekersaantal te bereiken.

Alle functies, accounts en mogelijkheden van de Standfinder-website blijven behouden. Gebruikers van het platform hebben toegang tot alle relevante informatie over het aanbod, waaronder productinformatie, foto’s en openingstijden. Daarnaast kunnen aanbieders als favoriet worden opgeslagen en heb je de mogelijkheid je waardering uit te spreken door een review te schrijven.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl