0°C

Spuitlicentie verlengen? Gewoon op eigen erf!

Het najaar is in zicht, tijd om te checken of de spuitlicentie verlengd moet worden. De winter is een ideale periode om de kennis op orde te brengen of de licenties te verlengen. Want de wereld van de fungiciden, bactericiden, insecticiden, nematiciden en herbiciden verandert natuurlijk snel.

Bij Onderwijsgroep Noordwest-Holland kun je de het Bewijs van Vakbekwaamheid halen én de (vier) verplichte verleningsbijeenkomsten volgen. Ook kun je de Aantekening Knaagdierbeheersing en het Bewijs van bekwaamheid Mollen- en woelrattenbestrijding bij de Onderwijsgroep Noordwest-Holland verlengen. En daarvoor hoef je tegenwoordig het erf niet meer af: er zijn verschillende mogelijkheden voor e-learnings (digitaal programma, in etappes te volgen waar en wanneer je wilt) en webinars.

Na 31 juli 2021 is er geen gekoppelde licentie gewasbescherming/KBA (knaagdierbestrijding) meer. Er wordt voor agrariërs een zelfstandige licentie KBA aangemaakt. Kijk voor meer informatie daarover op www.erkenningen.nl.

De Onderwijsgroep Noordwest-Holland staat bekend om het maatwerk. Heb je ideeën of vragen voor jouw bedrijf? Neem dan zeker contact op met accountmanager Lyda Rijlaarsdam via 072- 567 31 91.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl