0°C

Open dag bij Automated4u | Bulbmanager

Tijdens de open dag op zaterdag 7 mei kun je al je vragen stellen over automatisering in de agrarische wereld aan het team van Automated4u BV.

Het automatiseringsbedrijf Automated4u BV heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd. Wat als een eenmanszaak is gestart door Edwin Hauwert werd al gauw een samenwerkingsverband met Bart Glim en groeide uit tot een bedrijf met inmiddels 6 werknemers. Hun softwareprogramma Bulbmanager is inmiddels al jaren een begrip in de agrarische wereld en is in meerdere landen actief. Sinds september 2021 heeft het bedrijf haar plek gevonden op het WFO terrein in Zwaagdijk-Oost.

Bulbmanager is een veelomvattend programma dat het leven in de agrarische sector makkelijker maakt en de efficiëntie, betrouwbaarheid en controle op het bedrijfsproces aanzienlijk verhoogt. Alle bedrijfsprocessen zijn geïntegreerd in één programma!

Tijdens de open dag zullen demonstraties gegeven worden van alle mogelijke modules in Bulbmanager. Daarnaast worden ook de nieuwste apps met QR-technologie geshowd. Er zullen deze dag ook diverse partners aanwezig zijn die hun koppeling met Bulbmanager tonen.

Altijd al geïnteresseerd geweest in de fascinerende wereld van automatisering in de agrarische sector? Kom gezellig een kijkje nemen en ontdek de mogelijkheden van QR! Automated4u | Bulbmanager is te vinden op de Graanmarkt 9 in Zwaagdijk-Oost. De open dag is van 11:00 tot 17:00 uur.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl