0°C

Inschrijving geopend: 25 Topstudenten gezocht die voor 1 dag Directeur willen zijn

In de week van 13 tot en met 17 november 2023 krijgen 25 topstudenten de kans om een directeur in de Food & Flower Industry te adviseren. Zij gaan 1 dag meelopen en ondertussen werken zij aan een uitdagende adviesopdracht.

Directeur voor 1 dag wordt georganiseerd door HortiHeroes, Seed Valley, Fruit Tech Campus, Greenport Aalsmeer en Greenport Duin- en Bollenstreek. “Het aantrekken van talent in de Food & Flower industry is nog steeds een uitdaging en vraagt blijvende aandacht, aldus Delia Bakker Programmamanager Seed Valley. “Het bedrijfsleven zit te springen om goede mensen. Directeur voor 1 Dag draagt bij aan het verder versterken van het imago van de Food & Flower industry, waar de zaadsector een onderdeel van is.”

Bedrijven enthousiast

Bedrijven zijn erg enthousiast over het evenement en stellen graag hun tijd en energie beschikbaar om jong talent te enthousiasmeren voor een carrière in de Food & Flower industry. Bijzonder is ook dat er bedrijven uit verschillende Greenport gebieden in Nederland meedoen. Deelnemende directeuren komen onder andere van Royal Flora Holland, KP Holland, Bejo, Syngenta, Pop Vriend Seeds / KWS, Royal de Ree, Oxin Growers, Keukenhof, Bloemenbureau Holland, Vertify, Plantenkwekerij Gitzels etc

Hoe kunnen studenten zich aanmelden?

3de of 4de jaars hbo/wo Studenten kunnen zich aanmelden via de website www.hortiheroes.com/aanmelden Studenten moet er wel snel bij zijn, want er zijn slechts 25 plekjes beschikbaar. Aanmelden kan tot en met 27 oktober 2023

Over HortiHeroes

Stichting HortiHeroes zet zich samen met haar partners in voor het aantrekken en ontwikkelen van talent in de Food & Flower industrie. Daarnaast zetten ze zich in voor het opdoen van nieuwe ideeën én oplossingen van binnen en buiten de sector om (jong) talent te inspireren.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl