0°C

Nederlandse bloemen veel besteld in het Verenigd Koninkrijk

Buiten Nederland worden in het Verenigd Koninkrijk de meeste Nederlandse bloemen online besteld. Dat blijkt uit verkoopdata van Topbloemen.nl. Met 11,8 procent van de bestellingen staat het Verenigd Koninkrijk op nummer één.

Het Verenigd Koninkrijk wordt op de voet gevolgd door België (11,2 procent) en Duitsland (9,6 procent). Daarna komen Spanje (8 procent) en Frankrijk (7,1 procent).

Online boeketten bestellen

Ook verder van huis worden boeketten besteld. Van het totaal aantal online bestelde boeketten vanuit het buitenland komt 9,5 procent uit de Verenigde Staten, 3,3 procent uit Australië en 2,6 procent uit Canada.

Andere kant van de wereld

Edwin van Arkel, CEO van Topbloemen.nl: “Het is interessant om te zien dat er wereldwijd online boeketten worden besteld. De landen om ons heen bestellen dan wel het meest online boeketten. Maar dat men ons ook vanaf de andere kant van de wereld weet te vinden, is natuurlijk fantastisch. De Verenigde Staten, Australië en Canada staan namelijk in de op 10 van het aantal online bestelde boeketten vanuit het buitenland.”

Bron: https://www.greenity.nl/nieuws/nederlandse-bloemen-veel-besteld-in-het-verenigd-koninkrijk

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl