19°C
Overcast clouds

Toes, dé winkel voor dak- en gevelbekleding

Verkoop en advies vanuit vakmanschap

Toes is de winkel van Toes Montage in Schagen, het familiebedrijf in Schagen dat al jaren gespecialiseerd is in dak- en gevelbouw. De winkel biedt een breed assortiment aan producten, zoals diverse soorten wand- en dakbeplating, compleet met bevestigingsmaterialen en afwerkingsprofielen.

Sinds 1 oktober vorig jaar is de nieuwe winkellocatie van Toes te vinden op Industrieterrein Witte Paal 219, naast het bedrijfspand van Toes Montage. De winkel wordt met veel kunde en enthousiasme gerund door shopmanagers John Doodeman en Barry Koster. John: “Bij ons kun je terecht voor alles wat je nodig hebt op het gebied van dak- en gevels. Denk aan allerlei soorten dak- en gevelplaten, maar ook sandwichpanelen en dakbedekkingsmaterialen als dakrollen, daktrimmen en isolatiemateriaal. Dit en meer is allemaal bij ons te vinden!”

Product en advies

Voor iedere klus is dus het juiste materiaal te koop. John en Barry adviseren hun klanten daarbij graag. John: “Vanuit ons vakmanschap geven wij advies over de materialen en denken we goed mee met het project van de klant. Wat ga je maken, waar dient het voor, moet het makkelijk te onderhouden zijn? Ga zo maar door. Niet voor niets zien is ons klantenbestand breed: van bedrijven tot aan particulieren en ZZP’ers: iedereen is bij ons welkom voor het juiste product en een uitstekend advies!”

Toes vind je op Industrieterrein Witte Paal 219. Voor meer informatie zie www.toes-dakengevel.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl