0°C

Boerderijbewijs halen voor jong en oud bij Hoeve de Meeuw

Bij Hoeve de Meeuw kunt u het boerderij leven beleven, proeven en ervaren. Elke woensdag en zaterdag zijn wij in de vakantie beschikbaar voor jong en oud om hun boerderijbewijs te halen.

Aanvang is om 16.00 uur. We geven dan een uitgebreide rondleiding waar we ook op alle vragen antwoord geven, je mag de kleine kalfjes melk geven en we gaan de koeien uit het weiland halen naar de melkstal waar ze gemolken worden, en gaan we bij het melken kijken. Ook ga je leren om boter maken. Je gaat na een kleine overhoring naar huis met een heus Boerderijbewijs en een medaille. Het is om ongeveer 18.15 uur klaar. De kosten zijn incl. een kopje koffie/thee/limonade 9 euro per persoon.

Als je thuis nog meer napret wil kun je lege flessen mee nemen en kun je voor 1 euro per liter de verse boerderij melk mee krijgen met een heerlijk pannenkoek recept er bij. Geef je even op via mail info@hoevedemeeuw.nl of telefoon bij boerin Monique: 06-46990355

Mocht je met een groepje een andere dag willen bel of mail, we zijn flexibel en kunnen eventueel ook uitbreiden met pannenkoeken eten.

Welkome groet bij ons op de Boerderij Jaap & Monique, Dorpsweg 9A, 1697 KA Schellinkhout

Foto’s: hoevedemeeuw.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl