0°C

Delphy breidt komkommerteam uit

Klaar voor toenemende vraag naar advies.

Delphy versterkt per 11 oktober het team van komkommer adviseurs met Danny Verwoerd. Hiermee komt het aantal komkommeradviseurs binnen Delphy op 4. Mogelijk komt er op niet al te lange termijn zelfs nog een 5e adviseur bij. Hiermee wil Delphy inspelen op de toenemende vraag naar advies zowel in Nederland als internationaal.

Het team bestaat nu uit Ewoud van der Ven, Rens Smith en Stefan Hendriks. Ewoud is de nestor van het team, maar heeft in Rens en Stefan ervaren collega’s. Allen hebben ervaring in alle vormen van de komkommerteelt: traditioneel en hoge draadteelt, zowel belicht als onbelicht. Er worden niet alleen bedrijven in Nederland begeleid, maar eigenlijk wereldwijd, overal waar op hightech wijze komkommers worden geteeld, zoals Canada, Nieuw Zeeland, Scandinavië. Hierdoor en in samenwerking met Delphy internationaal, hebben ze een brede kijk op de komkommerteelt en kan vaak snel ingespeeld worden op ontwikkelingen. Een recent voorbeeld is het signaleren van de verspreiding van het CABY virus in Nederland. Ook voor de ontwikkeling van een hygiëne protocol voor komkommer (en tomaat) is gebruik gemaakt van onderzoekresultaten van over de hele wereld.

Danny heeft ervaring opgedaan als teeltmanager op een komkommerbedrijf en wil zijn kennis en kennis en ervaring inzetten om andere bedrijven op een hoger plan te brengen. Samen met zijn collega’s binnen Delphy ontwikkelt hij zijn kennis en ervaring verder. De collega’s verwelkomen Danny in het team en staan te popelen om samen nieuwe projecten op te starten.

Teammanager glasgroente Jeroen van Buren: “Delphy streeft naar continuïteit. Door tijdig jonge adviseurs aan te trekken blijft de kennis en ervaring op peil, wanneer oudere adviseurs met pensioen gaan. Mede door het internationale werk hebben de adviseurs ruime ervaring met adviseren op afstand. Op basis van data en modellen kunnen teelten steeds beter gestuurd worden.  Met de komst van Danny zetten we weer een stap vooruit!”

Voor meer informatie:

Jeroen van Buren, J.vanBuren@delphy.nl 06-51591430

Ewoud van der Ven, e.vanderven@delphy.nl 06-20398273

Rens Smith, r.smith@delphy.nl 06-26518649

Stefan Hendriks, s.Hendriks@delphy.nl 06-82440597

Danny Verwoerd, d.verwoerd@delphy.nl (bereikbaar vanaf 11 oktober op) 06-23188163

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl