0°C

Gratis advies van erfcoach André van Uum

André van Uum is verbonden aan het Landbouwportaal Noord-Holland en heeft al honderden bedrijven in Noord-Holland bezocht en geadviseerd over het thema erfafspoeling. “Tijdens het bedrijfsbezoek onderzoek ik met de ondernemer praktische en simpele oplossingen. Door mijn werkervaring ken ik het hele pallet van toezicht, controle en advies. Zo ben ik in staat om gemakkelijke oplossingen te vinden die vaak niet eens zoveel geld kosten.”

“Het gaat vooral om agrariërs bewust maken van hun eigen bedrijfsvoering en laten zien dat het ook anders kan. De huidige situatie op het erf is vaak door de jaren heen zo gegroeid en het wil niet altijd zeggen dat dat de juiste manier is. Als er dan iemand anders meekijkt, kan dit nieuwe ideeën en inzichten opleveren. Niet elk bedrijfsbezoek hoeft trouwens te leiden tot investeringen of maatregelen. Het advies kan ook al zinvol zijn voor de bedrijfsvoering en bewustwording.”

Al bijna 1500 agrariërs doen mee aan Landbouwportaal Noord-Holland. Thema’s die centraal staan zijn Erfafspoeling, Duurzaam bodembeheer, Gewasbeschermingsmiddelen, Voldoende zoetwater en Perceel- en oeverinrichting & beheer. Via de website hebben zij toegang tot informatie over erf- en bodem gerelateerde thema’s in relatie tot het watersysteem. Ook kan via de website een gratis bedrijfsbezoek worden aangevraagd.

Een bedrijfsbezoek is waardevol en levert het goede tips en ideeën op voor u als ondernemer. In korte tijd komt u te weten waar uw verbeterkansen liggen. Ook als u toe bent aan het nemen van wettelijke maatregelen op uw erf kan de coach helpen bij het maken van de juiste keuzes. Om te bepalen wat voor u een praktische maatregel is die past bij uw bedrijfsvoering en voldoet aan wet- en regelgeving.

Landbouwportaal Noord-Holland

Telefoon: 088 – 8886630

info@landbouwportaalnoordholland.nl

www.landbouwportaalnoordholland.nl

www.facebook.com/LandbouwportaalNoordHolland

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl