0°C

PopFest ’22

Inspirerende dingen poppen op aan de horizon! Wat precies, kunnen onze klanten zelf ervaren tijdens de PopFest Open Dagen. Van 26 tot en met 30 september 2022 openen wij onze deuren voor telers, dealers en partners zodat zij onze nieuwste rassen en innovaties kunnen ontdekken. PopFest is de plek waar alles samenkomt. De velden, onze focus, food for thought en – het belangrijkste – onze Pop Friends.

Focus is in our genes
Focus leidt tot goede dingen. Bij Pop Vriend richten we ons op een beperkt aantal gewassen, waardoor we de beste rassen en oplossingen kunnen bieden die waarde toevoegen voor alle stakeholders in de voedselketen. Van telers tot consumenten. Door onze focus snappen we precies wat er speelt en hebben we kennis van de uitdagingen en kansen waar telers in de markt voor staan. Tijdens PopFest geven we klanten technisch advies voor specifieke teeltgebieden en delen we de laatste markttrends en inzichten.

Inspiratie voor ketenpartners
We willen zowel telers als ketenpartners inspireren met onze oplossingen. Klimaatverandering, duurzaamheid, smaak en gezondheid zijn hoge prioriteit. Tijdens PopFest laten we zien wat onze Magma Collection® te bieden heeft; een collectie bonenrassen die onder hitte- en andere stressomstandigheden een hoge verkoopbare opbrengst leveren. De donkergroene peulen zijn populair bij een groeiend aantal consumenten dankzij de frisse uitstraling. Voor spinazie kunnen klanten kennismaken met onze Spinach 365® oplossing: spinazierassen die voorzien in de behoefte aan jaarrond uniforme, donkere en ronde spinaziebladeren met een goede, knapperige bite.

Innovatie in zaadtechnologie: KWS INITIO
Met KWS INITIO introduceren we een nieuwe, innovatieve en efficiënte zaadbehandeling die is geoptimaliseerd voor bonen en spinazie. KWS INITIO is een voedingsrijke coating die bonen- en spinaziezaden een sterke en uniforme start geeft, waardoor het gewas zijn volledige groei- en opbrengstpotentieel kan bereiken. Tijdens PopFest zal Anita van Nieuwenhoven, Seed Treatment Specialist bij Pop Vriend Seeds, aanwezig zijn en bezoekers meenemen door zaadbehandelingsproeven en de resultaten tonen van haar onderzoek naar alternatieve zaadbehandelingen in spinazie en bonen.

Food for thought
Natuurlijk laten onze veredelaars, het salesteam en productmanagers de klanten de nieuwste innovaties zien op de demovelden. Maar er is meer te beleven. Onze bonen, spinazie, snijbiet en rode bieten komen terug in alles wat klanten zien én proeven tijdens PopFest. Letterlijk food for thought, zodat de zintuigen op scherp worden gezet.
 
Praktische informatie
Groentetelers en relaties uit de hele wereld komen langs om onze nieuwste rassen en innovaties te zien. De PopFest Open Dagen vinden plaats op ons veredelingsstation in Andijk en zijn op afspraak te bezoeken voor klanten en relaties. Voor meer informatie kun je contact opnemen met je Pop Vriend vertegenwoordiger.

Datum: 26 – 30 september | 9:00 – 17:00
Locatie: Dijkweg 82 in Andijk, Nederland.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Voor meer informatie, kunt u onze Facebook pagina bezoeken!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Heeft u ook een mooi verhaal voor de Westfrieskrant?

Tip onze redactie!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl